Добре дошли в нашия магазин!

Често задавани въпроси

Тук може да прочетете отговорите на често задавани въпроси.

 

Имам въпроси относно поръчката си. - Всяка поръчка потвърждаваме по телефон и в момента на нашето обаждане ще имате възможността да зададете всички въпроси, да коментирате размери срокове на доставка и др.

Бихте могли и да се свържете с нас на тел. 0878 200 273 

 

Налични ли са продуктите, които виждам в сайта? - Стараем се по - голяма част от продуктите в Sportzona.eu да бъдат реално налични в някои от нашите складове, но е възможно и да не са налични в момента. Ако имате нужда да проверите срок за доставка можете да го направите на телефон 0878 200 273.

 

Къде мога да видя продуктите "на живо"? - Ако искате да видите нещо  "на живо", моля свържете се с нас за да проверим наличност в конкретният склад, тъй като не поддължаме целият асортимент във всички наши обекти.

 

За колко време ще получа пратката си? - Стандартните срокове за доставка на налични продукти са между един и три дни в зависимост от района, в който се намирате и наличността в склада ни.

 

Колко ще струва доставката? - Доставки извършваме чрез куриерска фирма. Ориентировъчната им стойност ще се изчисли сама при поръчка през сайта. 

 

Как ще платя? - При изпращане на поръчката с наложен платеж ще платите стоката в момента на получаване директно на куриера.

Количка

Количката е празна.

ДОСТАВЯМЕ С ЕКОНТ